Bu haber kez okundu.

Mat Trikodan Siirt Üniversitesi Öğrencilerine Giyim Yardımı
banner229

İstanbul’da triko atölyeleri bulunan Siirtli hemşerimiz Sedat Mat Siirt Üniversitesi öğrencilerine dağıtılmak üzere 250 parça giyim yardımında bulundu.

Mat triko Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Mat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Fuat özgür Çalapkulu, Abdulkadir Demirhan ile birlikte Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ı makamında ziyaret ettiler.

Sedat Mat, geçtiğimiz aylarda Siirt Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde kendilerini İstanbul'da ziyaret eden heyete vermiş oldukları sözü 2020 yılı içerisinde Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil Fabrikasını kurarak,450 kişiye iş istihdamı sağlayacaklarını söyledi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapmış oldukları yardımlardan dolayı Sedat Mat’a teşekkür etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat özgür Çalapkulu, "Sedat Mat'a teşekkür ederek, böylesine hayırlı bir hizmete bizleri vasıta kıldıkları için teşekkür ediyor ve takdir ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten sonra  Türk Kızılayı Siirt Şubesi tarafından, kampüs içerisinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz destek vermek amacıyla açılan butike 250 parça giyim yardımını götüren Mat triko Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Mat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan malzemeleri Siirt Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulkadir Işık’a teslim etti.

Siirt Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulkadir Işık,giyim malzemelerini getirerek ihtiyaç sahibi öğrencilerin sevincine ortak olan hayırsever iş adamı Sedat Mat'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERKAN 4 yıl önce

ALLAH RAZI OLSUN MAT TRİKODAN