Bu haber kez okundu.

Masalcı Baba Tecelli, Antalya’da Kitapseverlerle Buluştu
banner229

Siirt-Pervarili Hemşerimiz Öykü ve Roman Yazarı Tecelli Sırma, Antalya’da Kitapseverlerle Buluştu

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) tarafından düzenlenen imza ve söyleşi programına katılan Araştırmacı gazeteci yazar Tecelli Sırma, kitapseverlerle araya geldi.

Antalya Konyaaltı ‘Fikret Otyam Sanat Parkı’nda düzenlenen imza ve söyleşi programında Şair ve Yazar Nuri Çakıl ile Yazar aynı zamanda Antalya Sanatçılar Derneği Başkanı Cahit Çakcıl, Yazar Sırma’nın kaleme aldığı eserleriyle ilgili söyleşi gerçekleştirildi.

Antalyalı sanatçıların ve kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Programda konuşan Şair Yazar Nuri Çakıl, Tecelli’ Türkiye’nin yetiştirdiği önemli öykü yazarlarından bir olduğunu ifade ederek, eserleriyle Mezopotamya’nın tüm renklerini, inanç ve kültür değerlerini edebiyat diliyle tüm dünyaya aktardığını ifade etti.

Antalya Sanatçılar Derneği Başkanı ve Yazar olan Cahit Çakcıl ise, Tecelli Sırma’nın Antalya Sanatçılar Derneğinin bir dönem başkanlığını yaptığı ve kurucu üyeleri arasında bulunduğunu ifade ederek, Ülkemize ve ilimize başta edebiyat olmak üzere sanat ve kültür alanında önemli değerler kattığını, eserlerinin tüm dünyanın okuduğunu kaydetti.

Her yaşta kitapseverlerin ve sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği programda, kitapseverlerle bir araya gelen Yazar Tecelli Sırma,  ‘Wansa Öyküleri”, “İyiyi ve Kötüyü Bilme Ağacı” ve “Toplu Öyküler” olmak üzere edebiyat dünyasında ilgi çeken kitaplarını imzaladı.

Yazar Tecelli Sırma, Antalya Sanatçılar Derneği ev sahipliğinde bu anlamlı kültür şöleninin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

İmza günü ve söyleşi programına; Antalya Murat Paşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçar, Gazeteci Yazar Tanju Cılızoğlu, Antalyalı şair, yazar ve sanatçılar, Antalya Sanatçılar Derneği üyeleri ile kitapseverler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.