Bu haber kez okundu.

Market’ten Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt'te Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir marketin giriş kapısının cam kısmı kırarak hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

SiirtValiliğinden yapılan açıklamaya göre,15.01.2018 günü Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir marketin giriş kapısının cam kısmı kırılmak suretiyle içeri girilerek işyeri içerisinden kasa kısmında bulunan bir miktar bozuk para ve bir miktar sigaranın çalınması neticesinde İşyerinden Hırsızlık olayı meydana gelmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince KGYS(Mobese Kameraları), işyerleri ve kurumlar dahil olmak üzere çok sayıda kamera incelenmesi suretiyle yapılan çalışmalar neticesinde;

Olayın failleri oldukları tespit edilen yaşı küçük şahıs A.A., yaşı büyük şahıslar Ö.B. ve H.E. yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece “TUTUKLANARAK”  cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca şüpheli şahısların marketten çaldıkları 251 paket çeşitli markalardaki sigaralar olayın müştekisine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.