Bu haber kez okundu.

Marina Balıkçılık'tan “Enflasyonla Top Yekün Mücadele”ye Tam Destek
banner229

Marina Balıkçılık “Enflasyonla Top Yekün Mücadele”ye tam destek vererek balıklar da %10 indirim uygulamaya başladı.

Marina Balıkçılık yetkilisi Selim Ete yaptığı açıklamada; Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişte olduğu gibi şimdi de karşılaşacağı herhangi bir sorunun üstesinden geleceğinden hiçbir zaman şüphe duymadığımız gibi bugün de ülkemize yöneltilen ekonomik saldırıları bertaraf edeceğinden eminiz. 

"Enflasyonla Topyekun Mücadele'ye Marina Balıkçılık olarak, bütün kalbimizle destek verdiğimizi tüm balık çeşitlerinde yüzde 10 indirim yaptığımızı kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”

Bu anlamda, Marina Balıkçılık olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı’mız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’nı destekliyor, milletimizin ve hükümetimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mesut 6 yıl önce

Bu indirim inandırıcı diğerlerine acaba derim

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Yenilikler, yeni şeyler yaratma peşinde koşmadan hep birilerinin peşinden gitme kolaylığını tercih eden bir toplumuz. Biri bir şeyler yapıyor hemen diğerleri taklit etmeye başlıyor. Arkadaşlar sıkıntı Ağustosta başladı, neredeyse ekim bitiyor, vatanı milleti çok düşünüyorsanız en başta destek çıkardınız. Şimdi hem hiccet hem ticaret mantığı ile reklam yapıyorsunuz. Yemezler....

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Mesut bey, Sazan'ın kilosu ne kadar. :-)