Bu haber kez okundu.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Mustafa Tutulmaz'ı Ziyaret Etti
banner229

 Maliye Bakanı Şimşek’i, Siirt girişinde, Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Ak Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Tan Sağoğlu ve bazı kurum müdürleri karşıladı.

Siirt girişinde bulunan Özel bir Otele geçen Maliye Bakanı Şimşek, burada Vali Tutulmaz ve Siirt Milletvekilleri ile bir süre görüşerek, bilgi aldı.

Burada yapılan görüşmelerin ardından, Bakan Şimşek Siirt Ak Parti olağan kongresine katılmak üzere, Kapalı spor salonuna gitti.

Siirt Ak Parti 5. Olağan Kongresine katılmak üzere Siirt’te gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay kongrenin ardından Polis evinde, Siirt Vali Mustafa Tutulmaz tarafından verilen yemeğin ardından Batman iline gitmek üzere, Siirt’ten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.