Bu haber kez okundu.

Mahalle Sakinleri Dicle Edaş'a Teşekkür Plaketi Verdi
banner229
Siirt’te bulunan Halenze mahallesi sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Dicle EDAŞ’a bir ‘Teşekkür Plaketi’ verdi. Mahalle muhtarı Faysal Aydın, mahalleli adına hazırlanan plaketi Dicle EDAŞ İl Müdürü Naci Obut’a verdi.
PLAKETİ MAHALLELİ ADINA VERDİ
İl Müdürü Naci Obut’u ziyaret eden Halenze Mahalle Muhtarı Faysal Aydın, mahallelerinin il merkezine 6 kilometre mesafede olduğunu belirterek, ‘’Buna rağmen Dicle EDAŞ, adlığı tedbirler ve yaptığı çalışmalar ile sert geçmekte olan kış mevsimine rağmen elektriklerimizin kesilmeden verilmesini sağladı. Bundan dolayı başta İl Müdürümüz olmak üzere, tüm çalışanlara mahalle sakinleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Mahalleli olarak da bu duygularımızı plaket vererek göstermek istedik.’’ dedi.
KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Plaketi alan Dicle EDAŞ İl Müdürü Obut ise, ‘’Öncelikle bu yörenin bir evladı olarak temsil ettiğim şirket adına böyle anlamlı bir plaketi almak beni oldukça gururlandı. Bizler Dicle EDAŞ şirketi olarak herkese eşit mesafede hizmet sunuyoruz.
Özellikle kışın sert geçtiği yerlere ben ve ekibim, gece gündüz demeden kesintisiz elektrik enerjisi verebilmek için çalışıyoruz. Bunun karşılığında vatandaşlarımızdan gelen teşekkür mesajları bize tüm yorgunluğumuzu unutturuyor. Halenze mahallesi sakinlerinin bu davranışı da bizi fazlası ile mutlu etti.
Muhtarlarının şahsında tüm mahalle sakinlerine bu davranışlarından dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
PlaketSiirt.Dicle Edaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.