Bu haber kez okundu.

Mağara İçerisinde Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
banner229

“Şehit Jandarma Ütğm. Ersan YENİCE-03” operasyonu kapsamında yapılan arazi araması sırasında tespit edilen ve Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir mağara içerisinde yapılan aramada; 1 Adet Rusya menşeili SKS model Tüfek,1 Adet Belçika menşeili FN-FAL (G) model Tüfek, 2  Adet şarjör ve 25 Adet (7,62x54 mm) çapında fişek ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; 06-07 Aralık 2017 tarihlerinde Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Sağırsu Köyü Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekât (JÖH) birliklerinin katılımıyla icra edilen “Şehit Jandarma Ütğm. Ersan YENİCE-03” operasyonu kapsamında yapılan arazi araması sırasında tespit edilen ve Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen bir mağara içerisinde yapılan aramada;
(1)    Adet Rusya menşeili SKS model Tüfek
(1)    Adet Belçika menşeili FN-FAL (G) model Tüfek
(2)    Adet şarjör
(25)    Adet (7,62x54 mm) çapında fişek ele geçirilmiştir.
Ele geçirilen malzemeler ile ilgili gerekli adli tahkikata başlanılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
            SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.