Bu haber kez okundu.

Lokanta Osman'ın Açılışı Yapıldı
banner229

 Kentin en işlek caddelerinden biri olan Güres caddesinde hizmete giren Lokanta Osman'nın açılış kurdelesini kesen Vali Vekili Bünyamin Kuş, iş adamı Osman Atilla Kıyar'a ve çalışanlarına bol kazançlar diledi.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Vekili Bünyamin Kuş, "Bütün açılışlar yeni bir umudun, yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Bütün temel atmalar, açılışlar insana heyecan verir. Kapanışlar ve sonlar da insana hüzün verir. Bugün de bizler, bir açılışın heyecanını yaşıyoruz.

Siirt'in en hareketli caddelerinden biri olan Güres caddemizde güzel bir Lokantanın, özellikle damak tadı itibariyle çok farklı bir lokantanın açılışını yapıyoruz.

 Bu açılışı yapmakta olan kardeşlerimizin duyduğu heyecanı onlarla beraber paylaşıyoruz. Ben de Vali yardımcısı olarak arkadaşlarımızın heyecan ve mutluluğunu paylaşmak üzere iştirak ettiklerini, Allahım bu lokantadan beklenen bütün kazanım ve kazançları burayı açan kardeşlerimize nasip etsin. Kazancın yanında uğur getirsin, şans getirsin, hayırlara vesile olsun. Allah mübarek etsin, hayırlı uğurlu olsun. " ifadelerini kullandı.

Açılış öncesi Müftü Faruk Arvas dua okudu. Duaların ardından Vali Vekili Bünyamin Kuş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali yardımcısı,Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve  İl Müftüsü Faruk Arvas hep birlikte açılış kurdelesini kestiler. 

Açılış programına, Vali Vekili Bünyamin Kuş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali yardımcısı ve Tillo Kaymakamı Yunus Koç, İl Müftüsü Faruk Arvas, Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür,İş-Kur il Müdürü Ömer Aslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız ve çok sayıda davetli katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.