Bu haber kez okundu.

Limak, Şirvan İlçemize Bağlı "Kapılı ve Yolbaşı" Köy Yollarını Asfaltladı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Limak tarafından yapılan, Şirvan ilçemize bağlı Kapılı Yolbaşı  köy yollarının  1. ve 2. Kat Asfalt ve sanat yapıları işlerini yerinde inceledi.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt İl Özel İdaresi  ile Limak İnş.San. ve Tic. Aş. arasında imzalanan protokol kapsamında ödeneği  Limak  İnş.San. ve Tic.AŞ. tarafından karşılanan ve teknik kontrollüğü İl Özel İdaresine ait olan ve yapımı işi bitirilen 8.7 Km.lik Şirvan Kapılı Yolbaşı   köy  yollarının  1’inci ve 2 Kat Asfalt ve sanat yapıları (İstinat Duvarları vb.) işini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Canpolat, köy yollarını inceledikten sonra ÇETİN HES Baraj sahasına geçerek, Çetin HES Baraj Proje Müdürü Çetin Aköz  ve yetkililerin katıldığı bir toplantıya katıldı.

 Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, bahse konu yol güzergâhında gördüğü eksiklikleri şirket yöneticilerine aktardı.

Çetin HES Proje Müdürü Çetin Aköz şirket olarak eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanacağı, yolun bitmesiyle köylülerin güvenli ve konforlu bir yola kavuşacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Adamın işaret ettiği yeri kazın :-)