Bu haber kez okundu.

Libya Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mehdi Ali, Vali Atik'i Ziyaret Etti
banner229

Libya Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mehdi Ali, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ile birlikte Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman beraberinde Libya Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mehdi Ali, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ile birlikte Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Ali Fuat Atik, üniversiteler kentlerin tanıtımının yanında, sosyo-ekonomik ve kültürel açıdan da gelişmesinde lokomotif bir güç olduğunu belirterek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi için Valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belitti.

Rektör Erman’da kabullerinden dolayı Vali Atik’e teşekkür ederek, üniversiteyi daha iyi noktalara taşımak için büyük bir gayret ile çalıştıklarını ifade ederek, “Dinamik ve genç bir üniversite olarak, eğitim kalitesini daha da yükseltmek, akademik ve bilimsel çalışmalarla ilimizin kalkınmasına katkı sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Siirt Üniversitesinde, 850 yabancı uyruklu öğrencinin eğitim gördüğünü, toplamda 13 bin 500 öğrenciye hizmet verildiğini kaydeden Rektör Erman, “Siirt üniversitesinin kentle bütünleştiğini, ulusal ve uluslararası özellikleriyle farkındalık oluşturan ve gelecekte ülkemizin en iyi üniversiteleri arasında yerini alacağına inanıyorum.” dedi.

Vali Atik, ziyaret anısına Libya Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim, Mehdi Ali’ye, Şanlı Türk Bayrağı işlemeli bir Siirt tiftik battaniyesi hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.