Bu haber kez okundu.

Kuzu, Sancak ve Özdemir "Ankara'nın Enleri" Ödül Törenine Katıldı
banner229

ATO Congresium'da düzenlenen Ankara’nın Enleri Ödül Tören'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programa, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt TSO Meclis Başkanı Nihat Özdemir ve AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak ile birlikte Ankara'nın Enleri Ödül Töreni'ne katıldılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "Ankara'nın En'leri Ödül Töreni"nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, dört yıllık bir aranın ardından ödül töreninde tekrar birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Ödül kazanmaya hak kazanan firmaları ve işadamlarını tebrik eden Erdoğan, "Ülkemizdeki pek çok kuruluş gibi Ankara Ticaret Odamız da Feto'nun tacizleri altında sıkıntılı bir dönem geçirdi. Hamdolsun, o günler geride kaldı" diye konuştu.

ATO'nun Ankaralılara, Ankaralı işadamlarına, esnaflara hizmet veren bir kuruluş olarak çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Erdoğan, oda yönetiminin milletini seven tüm kesimleri bir araya getiren çoğulcu yapısıyla ortaya koyduğu gayretleri, elde ettiği neticeleri yakından ve takdirle takip ettiğini söyledi.

Erdoğan, "Ankara'nın sadece bürokrasinin değil aynı zamanda üretimin, girişimin, ihracatın, istihdamın ve verginin de iddialı şehri olduğunu ortaya koyan sizlere şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Hedef 1 milyon ilave istihdam

Ülkeyi yönetenler olarak bizim görevimiz daha çok istihdam için politikalar geliştirmektir. 1 milyon ilave istihdam hedefliyoruz. ARGE ve tasarım merkezlerinin sayısını artırarak istihdamın niteliğini de arttırıyoruz. Her alanda çok önemli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. İhracat son günlerde çok güzel haberler aldığımız bir başka alan. Rekora doğru gidiyoruz.

Ekim ayı itibarıyla yıllık ihracatımız bir önceki döneme 15 milyar dolar artışla 154,2 milyar doları buldu. Borsa İstanbul rekor üzerine rekor kırıyor. Dövizdeki suni şişkinliğin kısa süre sonra ortadan kalkacağına inanıyorum. Turizmde aleyhimize yürütülen tüm kampanyalara rağmen kayıplarımızı telafi ettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.