Bu haber kez okundu.

Kuzu Grup'un  Kumru Ankara Projesine “En İyi Çok Katlı Konut' Ödülü
banner229

Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen etkinlikte 38 proje arasında yer alan Kuzu Toplu Konut İnşaatın Kumru Ankara projesi "Sign Of The City" ödülünün sahibi oldu.

İnşaat sektörünün en iyilerinin yarıştığı, Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul platformu olarak kabul edilen Sign of the City Awards 2018 ödüllerinde, Kuzu Toplu Konut İnşaatın Kumru Ankara projesi “En İyi Çok Katlı Konut – Tamamlanmış Projeler” ödülünü kazandı.

Törene katılan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, “En İyi Çok Katlı Konut – Tamamlanmış Projeler” ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan aldı.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünü teşvik etmek üzere verilen Sign of the City Awards, 6 Kasım 2018 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşen törenle beşinci kez sahiplerini bulurken, Kuzu Grup’un Ankara’da yapmış olduğu “Kumru Ankara” projesi “En İyi Çok Katlı Konut – Tamamlanmış Projeler” ödülüne layık görüldü.

Törene katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise konutta indirim kampanyasının sonuçlarına dikkat çekti. "Sadece inşaat sektörü değil, ilgili tüm sektörler hareketlendi" dedi.

Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan eş başkanlığında toplanan 18 kişilik jüri; toplamda beş ana kategoride, 25 başlıkta, 61 kurum ve kuruluştan gelen 120 başvuruyu inceledi; 38 proje ise “Sign Of The City” ödülünün sahibi oldu.

Stratejik ortaklığını EY Türkiye’nin yaptığı Sign of the City Awards ödül töreni; Hürriyet’in öncülüğünde, Lineadecor proje ortaklığında, Schindler Asansör’ün platin sponsorluğunda ve Emlak Konut’un katkılarıyla gerçekleşti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.