Bu haber kez okundu.

KUZU GRUP BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR!
banner229
Kuzu Grup, Forbes Türkiye tarafından yapılan “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi” araştırmasından birinci seçildi.
“Dünyanın En Büyük 151. Müteahhit Firması” Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’ın (Engineering News-Record), müteahhitlerin ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayımladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde KUZU GRUP, 151. sırada yer aldı.
“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2013 verilerine göre 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2014 yılı verilerine göre 2015 yılında 43’e yükseldi. Bu sayı ile Türkiye, 65 firma ile listede birinci sırada yer alan Çin’in ardından dünyada ikinci sıradaki yerini korudu.
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Listeye İran, Cezayir ve İstanbul Ataköy’de yükselen Sea Pearl projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Hedefimiz, 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmek. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendirmek üzere çalışmalarımız sürüyor.
Yurt dışında üstlendiğimiz projelerle ülkemize döviz kazandırmaya devam ederken, yurtiçindeki projelerimizle de özellikle istihdama önemli katkı sağlıyoruz. Yabancılar Türkiye’den yoğun şekilde konut başta olmak üzere gayrimenkul alıyor. Ayrıca son dönemde kurumsal yabancı sermayenin de Türk inşaat şirketlerinin projeleriyle ‘yatırım ortaklığı’ çerçevesinde çok ilgilendiğini görüyoruz.
Biz, Kuzu Grup olarak, MIPIM Cannes’da olduğu gibi Cityscape Dubai’de de hem gayrimenkul satın almak isteyen yabancılarla hem de Türkiye’de proje geliştirmek isteyen kurumsal yabancı yatırımcılarla önemli görüşmeler yapacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtÖZEN KUZUKuzu Gurup
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.