Bu haber kez okundu.

Kuzu Effect AVM Çankaya Oran’da Açıldı
banner229

Ankara’nın en değerli lokasyonu olan Çankaya Oran’da, Kuzu Effect AVM kapılarını Ankaralılara açtı.

Otel, Rezidans, loft daireler ve ofislerden oluşan karma proje Kuzu Effect’in içinde yer alan KUZU EFFECT AVM, 1150 kişiye istihdam sağlayacak.

Kuzu Grup’un Ankara’da Toplu Konut İdaresi’yle birlikte Gelir Paylaşımı modeli ile hayata geçirdiği KUZU EFFECT karma projesinde yer alan KUZU EFFECT AVM, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Açılaşa Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili, AK Parti eski İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ortadoğu Uzmanı Eyüp Sağcan ve çok sayıda davetli katıldı.

102 SEÇKİN MARKA ŞEHRİN YENİ CAZİBE MERKEZİNDE

Ankara’nın en değerli lokasyonu olan Oran’da yeşili ve maviyi bir araya getiren orman ve hemen yanı başında Eymir Gölü manzarası eşliğinde yükselen proje, dünyaca ünlü ödüllü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı.

Anı yaşamayı sevenlerin yeni cazibe merkezi KUZU EFFECT AVM, 35 bin m2 kiralanabilir alanı, 102 seçkin marka ve café-restoranı buluştururken, misafirlerine de yeni zevkler keşfedecekleri bir ortam sunuyor. Trend markalar, rafine lezzetler, sanatın ruhu ve sonsuz eğlencenin yer aldığı Kuzu Effect Alışveriş Merkezi, Ankaralıların hayatına değer katmayı hedefliyor.

‘KUZU GRUP DENEYİMİNİ YURT DIŞINA TAŞIYORUZ’

Açılışta konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, şunları söyledi: “İstanbul’un en iddialı projesi Sea Pearl Ataköy’ün ardından Ankara’nın da en iddialı projesi KUZU EFFECT’i hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

KUZU EFFECT, Kuzu Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz projelerimizden elde ettiğimiz deneyim ve birikimi aktardığımız, altına gururla imzamızı attığımız ve adımızı koyduğumuz özel bir proje olma özelliğini taşıyor.

Kuzu Effect Alışveriş Merkezimiz ile hükümetimizin özellikle üzerinde durduğu istihdama önemli katkı sağlarken, yaklaşık 1150 kişiye de iş imkanı sunuyoruz. Tüm bunların ötesinde yurtdışında üstlendiğimiz projelerle de ülkemize döviz kazandırıp istihdama önemli katkı sağlıyoruz.”

TOPLAM 256 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Yaklaşık 1,5 milyar TL yatırımla hayata geçirilen KUZU EFFECT, rezidans, loft, ofis, stüdyo bloğu, spor tesisi, otel ve seçkin markaların bir araya geldiği alışveriş merkezinden oluşuyor. KUZU EFFECT rezidans, loft ve stüdyo bloğunda 1+1’den 5+1’e kadar farklı seçenekte daireler ve değişken metrekarelerde ofisler yer alıyor. Projede 212 konut ve 41 ofis olmak üzere toplam 256 bölüm bulunuyor.

KUZU EFFECT AVM’DE YER ALAN MARKALAR ŞÖYLE:

ADL&Cengiz Abazoğlu, Ada Terzi & Kuru Temizleme, Atasay, ArtHub Cabaret, Arthub Okul, B&G, Bana da Söyle, Biber Kebap Izgara, Beymen Club, Boyner Sports, Calvin Klein, Cold Stone, Desa, Double Zero Pizzeria, Doğan Kaymaklı, D&R, Eğlen Joy By Trio Games, Enne, Gratis, Göz Grup, Gürgençler, Harem, Huhu, İmza Bir Tost, İpekyol, Joker Baby, Karaca, Kaygısız Meyhane, Le Monde, Levis, Lisette Çikolata, Lola Street Food, Lou Cafe&Bistro, MAC, Macro Center, Mamm By Cer Modern, Mavi, Minyon, Multi Brand, My Garden, Natuzzi, Network Que, Özsüt, Paris Kuaför, Panço, Penti, Polo Garage, Quick China, Roche Bobois, Saat&Saat, Samsung, Seyfi Balık, Sevil, Sports International, Starbucks, Suwen, Tavuk Dünyası, The Hamburger, The Hunger, Timboo Cafe, Tobacco, Tommy Hilfiger, Toyzz shop, Turkcell, Vakko, Vakko Bistro, Vakko Wedding, Vakkorama, Vatan Bilgisayar, W, Watches Hospital, Woc Coffee, Zen Pırlanta, Zeynel


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vadullah 4 yıl önce

Saygı değer güven kuzu saygıdeğer hemşerim iki çocuğum ılık hastası ılık nakli olması lazım donoru yok ona uygun donor ancak genetik bir tub be bebek yöntemiyle yapmamız gerekiyor ona da tek işlem için 36 bin tl isteniyor ve devlet karşılamıyor Allah ve resulu muhammet için siz de yerli iş adamı hemşerim elinizden ne katkı verebilip ulasirsaniz sevinirim 05425605615 ten olasin ben ankara ya istanbula şirkete yazdım ulaşamadım Allah için her ne miktar olursa yardım eden okuyan arayabilir saygılarımı sunarim

Avatar
ALİ ÇAYCI 4 yıl önce

KUZU GURUP ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH SİZLERİ VE SİZİN GİBİLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN