Bu haber kez okundu.

KURTALANLI HEMŞERİMİZ BOĞAZ KÖPRÜSÜ’NDEN ATLADI
banner229
55 yaşındaki Kurtalanlı hemşerimiz işadamı Zeki Seven, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
Deniz Polisi tarafından çevrede aranan Zeki Seven'in cesedi yaklaşık 1 saat sonra Sarayburnu açıklarında bulundu. İşleri bozulduğu belirtilen Zeki Seven, dün saat 15.00 sıralarında Anadolu Yakası'ndaki işyerinden bir çalışanın kullandığı otomobille Avrupa Yakası’na geçerken, Boğaziçi Köprüsü üzerinde trafik sıkıştığı sırada araçtan aşağıya indi. Bir anda korkuluklara koşan Zeki Seven, kendisini boşluğa bıraktı.
Neye uğradığı şaşıran araç sürücüsü, ilk şoktan sonra durumu polise bildirdi. Daha sonra da telefonla iş arkadaşlarını aradı. Deniz Polisi’nin Boğaziçi Köprüsü çevresinde aradığı ceset yaklaşık 1 saat sonra Sarayburnu açıklarında fark edildi. Deniz Polisi cesedi Sarayburnu Liman Tesisleri’ne ait iskeleye çıkardı.
BİLİŞİM, MÜHENDİSLİK VE HAVACILIK SEKTÖRÜNDE İŞ YAPIYORDU
Bilişim iletişim, mühendislik ve havacılık sektörlerini kapsayan bir firmanın sahibi olan Zeki Seven (55), iddiaya göre, bir süre önce maddi sıkıntı içerisine girerek iflas etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı araştırmadan sonra, Zeki Seven'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Olayı duyan Zeki Seven’in iş arkadaşları ise Arnavutköy Polis Merkezi’ne geldi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.