Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Parke Taşlarının Söküldüğü İddiası
banner229
Kurtalan ilçesinde AK Partili belediye tarafından cadde ve sokaklara döşenen parke taşlarının söküldüğü bildirildi.
Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, yaptığı açıklamada, döşedikleri parke taşlarının bazı kişilerce sökülerek hizmetlerinin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Karaatay, ilçedeki bazı kesimlerin belediyenin hizmetlerini hazmedemediği için yapılan çalışmaları bozmaya çalıştığını savundu.
Sökülen parke taşlarını bazı kişilerin bahçelerine depoladıklarını tespit ettiklerini dile getiren Karaatay, şöyle devam etti: " Siyasi hayatım boyunca Kurtalan'a hizmet etmek için çalıştım. Kurtalan halkı bizi bu göreve layık gördü.
Kurtalan'ın bütün caddeleri bütün sokaklarını en modern şekilde gerek parke gerek asfalt yapmak için bütün ekiplerimizi seferber ettik. Ne yazık ki ilçemizin en büyük caddesi olan Beykent'te bazı maksatlı kesimler kaldırımları ve parkeleri söküp caddeleri bozuyorlar. İlçe halkını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Hizmetleri engelleyenlere karşı tepkilerini dile getirmelerini bekliyoruz." "Hizmetlerimizi engelleyenleri anlamıyorum. Bu yapılanlara bir anlam veremiyorum" diyen Karaatay, "Böyle basit işlerle uğraşmayın. Kurtalan hepimizindir. Herkes hizmete destek vermelidir" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 9 yıl önce

zaten bunlar bozucudur, ne hizmet ederler , ne proje üretirler, belediye başkanlığı yaptığı illerin halini görüyorum içler acısı.