Bu haber kez okundu.

KURTALANDA NUMARATAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI
banner229
Kurtalan İlçe genelinde yapılan adres güncelleme çalışmaları ile birlikte ilçede yeni oluşan sokak ve haneler tespit edilerek numaralandırıldı.
Üzerlerine boya ile numara ve isimleri yazılan ilçedeki bütün cadde, sokak ve hanelere numara ve isim levhaları takılıyor. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay; ‘’ İlçemizde adres güncelleme çalışmaları en son 2005 yılında yapılmış. 10 yıl içerisinde ilçemizde inşaa edilen haneler ve oluşan sokak ve caddelerin numarasız olması Kurtalan gibi büyük bir ilçe için çok büyük bir eksikliktir.
Bu eksikliği gidermek amacıyla yaptığımız adres güncelleme çalışmaları kapsamında haritada kayıtlı olmayan çok sayıda yeni sokak ve numaralandırılmamış 1.000’e yakın hane tespit edildi. Çalışmalarımız boya ile belirlediğimiz ilçedeki tüm Cadde, sokak ve hanelere numara ve isim levhaları takılarak devam ediyor. Bu çalışmalarımızı güncel tutacağız. Böylece vatandaşlarımız, adresle ilgili hiçbir problemle karşılaşmayacaklar.
Halkımızdan adres bulmada önemli olan tabela ve numara levhalarını korumalarını rica ediyoruz’’ dedi. Kurtalan Belediyesinin yaptığı sayıma göre ilçe merkezinde 14 Mahalle, 311 Cadde VE sokak , 4678 Bina, 10302 Konut, 732 işyeri ve 120 Kamu binası bulunmakta. Aynı zamanda yapılan sayımda ilçe merkezinin nüfusunun son sayısı 31.652 olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.