Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da "Evet Platformu" Üyeleri Yemekte Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan ilçesinde, bazı sivil topluk kuruluşu, sendika temsilcileri ve dernek üyeleri tarafından oluşturulan "Evet Platformu" üyeleri yemekte bir araya geldi.

 Kurtalan Öğretmenevi'nde bir araya gelen platform üyeleri adına konuşan Zakir Tuna, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında halkın bilinçlenmesi için gönüllü çalıştıklarını belirtti. Halk oylaması sürecine katkı sunmak için halkı bilgilendireceklerini dile getiren Tuna, şunları kaydetti: "Herkes gecesini gündüzüne katarak çalışmalıdır. Referanduma 'hayır' diyenlerin maksatları bellidir. Bunlar ülkenin kalkınmasını istemeyen kişilerdir. Türkiye tarihine baktığımızda sürekli olarak başbakan ve cumhurbaşkanları arasındaki sürtüşmelerden dolayı ülkemiz çok sıkıntılar yaşadı. Referandumda 'evet' dediğimiz takdirde ülkemiz daha demokratik olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

 AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül yaptığı konuşmada; gelecekte tarih kitaplarının yazacağı bu darbelerin ülkemiz için ne gibi felaketlere neden olduğunu çocuklarımız daha açık ve net bir şekilde görecek. Siyasi tarihimiz bu darbeler ve sıkıntılar nedeniyle bölük pörçüktür ve sıkıntılar nedeniyle bir bütünlük arz etmemektedir.

Bin yıl sürmesi planlanan tasarıların, hainliklerin ülkemize neden olduğu felaketlerin izlerinin ansızın nasıl silinebildiğini gördük. Çünkü biliyoruz, herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Herkesin bir planı varsa Allah’ın da bir planı vardır. Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz’da gördük, yaşadık ve iliklerimize kadar hissettiklerini söyledi.

Kurtalan İlçe Belediye Başkanlığı sponsorluğunda Kurtalan “EVET Platformu”nun İlçede faaliyet gösteren STK ve Dernek temsilcilerine yönelik düzenlenen programa Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.