Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da AK Parti  İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yaplıdı
banner229
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Parti binasında yapılan toplantıya katılan AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, yaptığı konuşmada, Kürtler'in Türkiye'nin asli unsurları ve ülkenin sahibi olduğunu söyledi.
Milletvekili Aktay, Türkiye'ye saldırmak isteyenlerin, 14 yıldır içine girmiş olduğu gelişme, kalkınma, ve uyanma sürecini bitirmek isteyenlerin kurmuş olduğu tuzakların bir gediğinin de bölgeden açılmak istendiğini söyledi.
"Kürt sorunu diyerek Kürt kardeşlerimiz bizler üzerinde oynayarak bunu ortaya koymaya çalışıyorlar" diyen Aktay, şunları kaydetti: "Mevzu eğer Kürt sorunu ise, biz o Kürt sorununu elhamdülillah bitirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca bu lafı söylediği zaman bunu elbette ki 'Kürt diye bir şey yoktur' manasında söylemedi. Kürtleri görmezden gelme manasında da söylenmedi. Kürtlerin dertlerini görmezden gelme manasında söylemedi. Aksine 'Kürtler bizim için bir sorun değildir' bu manada söyledi.
Kürtler, bizim kardeşimiz neden bizim için sorun olsun. Benim kardeşim benim için sorun değildir. Benim kardeşimin sorunu benim için elbette ki sorundur. Onu çözerim. Onun yarasına merhem olurum. Sürekli Kürt sorunu, Kürt sorunu deyip Kürdü sorun haline getirenler utansın. Bizim için Kürtler sorun değildir.
Kürtler bizim için ülkemizin asli unsurudur. Kürtler bu ülkenin sahibidir. Hep birlikte bu vatanı oluşturan tüm unsurlarla birlikte bizler bu vatanın sahibiyiz. Biz biriz beraberiz ve hiç kimse bizi parçalayamayacaktır." Kürde yakışanın Selahaddin Eyyubi yolunda gitmek olduğunu ifade eden Aktay, "Kürt nasıl geçmişte Selehattin Eyyubi'yi çıkarmışsa bütün Müslümanları arabı, çerkezi, türkü de bayrağı altında toplayıp Kudüs'ü kurtarmışsa aynı rolü tekrar oynaması için hiçbir engel yok" dedi.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ise, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve Türkiye'nin terör belasından kurtulması için büyük bir mücadele verdiğini söyledi. Çalapkulu, Yaşanan olumsuzlukların Türkiye'nin doğru yolda olduğunun bir göstergesi olduğunu, sıkıntıların kısa bir süre sonra sona ereceğini kaydetti.
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül de, Ankara ve Diyarbakır'daki terör olaylarını kınadı. Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği yükselişini hazmedemeyen şer odaklarının ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik saldırı başlattığını ifade eden Akgül, Türkiye'nin tüm bu oyunları bozacak güce sahip bir ülke olduğunu söyledi.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay da, belediyenin hizmetlerinin kötü niyetli insanlar tarafından engellenmeye çalışıldığını ve tüm bunlara rağmen çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.