Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan'dan Ev Ziyaretleri
banner229

Türkiye Cumhuriyetinin gülen yüzünü her fırsatta hissettiren, sosyal devlet anlayışının bütün kademelerini Şirvan vatandaşlarıyla paylaşan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, eşi Ezgi İnan ile birlikte ziyaretlerde bulunduğu yoksul ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediler..

Yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam İnan, devletin vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmek ve imkanlar çerçevesinde kendilerine yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Vatandaşın sorunlarını yerinde görmek için gerekirse hane hane gezeceğini belirten Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, vatandaşların da sorunlarını muhtar vasıtası ile ya da doğrudan Kaymakamlığa gelip misafir olabileceklerini belirtti.

Kaymakam İnan, "Özellikle yoksul ve özürlü aile fertlerini gözetiyoruz. Gayet misafirperver bir şekilde bizi karşılayan ev halkı sıkıntılarını anlatıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ilçe vakfından gerekli kolaylığın kendilerine sağlanması için İlçemiz Kaymakamlığı yetkilileriyle görüşüp yardımcı olacağımızı kendilerine anlattık.

Amacımız devletin vatandaşın yanında olduğunu hissettirmek olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünün her şeye muktedir olduğunu, sadece yurttaşlara değil dünyaya umut olduğunu bu yüzden yardım için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını dile getirerek, bu tür ziyaretleri sürdüreceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.