Bu haber kez okundu.

Kurtalan TÜGVA'dan İftar Yemeği
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kurtalan İlçe Başkanlığı ramazan ayı programları çerçevesinde iftar programı gerçekleştirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı Kurtalan İlçe Başkanı Engin Karaatay burada yaptığı konuşmada,vakıf üyelerinin bir biriyle tanışma ve kaynaşması da diyebilecekleri bir organizasyonda bir arada olmak amacıyla böyle bir iftar programı tertiplediklerini belirterek “Türkiye Gençlik Vakfı, birkaç gencin inisiyatifiyle kurulmuş, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen “yeni nesil gençlik vakfı”dır.

TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır.”dedi.

Kurtalan İlçe Başkanı Engin Karaatay Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti: “Yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip vakıfçılık modelidir.

Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak. Gelecekte kendimizi; yeni nesil vakıfçılık deneyimini tüm gençliğe yaşatmış ve onların ülkemize faydalı birer önemli şahsiyet olmasında en büyük katkıyı yapmış bir vakıf olarak görüyoruz. Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Çalışmalarımıza destek olan Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül'e, Kurtalan Belediye Başkanımız Nevzat Karaatay’a ve diğer bütün kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.

Tügva İlçe Başkanlığı tarafından verilen İftara; Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül,Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kurtalan Cumhuriyet Savcısı Olçay Temizyürek, Kurtalan Adliye Hakimi Murat Acer, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Tügva Siirt İl Başkanı İbrahim Ethem Göztok, İlçe Kurum Müdürleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül, atletizmde disk atmada Türkiye 3.sü olan ve önümüzdeki ay Fransa’da Türkiye’yi temsil edecek olan Hüseyin Tek’e hediyesini verirken, iftar programında emeği geçen başta Tügva İlçe Başkanı Engin Karaatay ve üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şirin AYDIN 7 yıl önce

kurtalan sizlerle gurur duyuyor ALLAH sizlerle olsun yolunuz açık olsun