Bu haber kez okundu.

Kurtalan Tekel İşletmelerine Ait Arazi Satıldı
banner229

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan Siirt'in Kurtalan ilçesindeki Kıcıman Mahallesi'nde 58 bin 826 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın 2 milyon 600 bin lira bedelle satılması kararlaştırıldı.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Siirt'in Kurtalan ilçesi Kıcıman Mahallesi'nde 58 bin 826 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, teklif sahiplerinden Karakut Petrol Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD Şti'ye 2 milyon 600 bin lira bedelle satılması kararlaştırıldı.

Öte yandan özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve mülkiyeti Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, İzmir'in Menderes ilçesi Cumaovası Mahallesi'nde bazı ada ve parsellere yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planına askı sürecinde yapılan itirazlar değerlendirilerek, söz konusu parsellere yönelik nazım imar planı ve uygulama imar planı değişiklikleri onaylandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.