Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kütüphaneye Kavuşuyor
banner229

Daha önce ÇATOM ve Anaokulu olarak hizmet veren bina Kurtalan Kaymakamlığı tarafından İlçe Halk Kütüphanesine tahsis edildi.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Encümen kararı ile tahsisi yapılan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da onaylanan, ödeneği hazır olan ve ihale aşamasındaki yeni İlçe Kütüphanesinin proje çalışmaları devam ediyor.

Yeni İlçe Kütüphanesi öğrenci ve gençlere modern ve rahat bir çalışma ortamı sağlanacak.

Öğrenciler, gençler ve vatandaşlara hitap edecek olan İlçe Kütüphanesi okuma salonu, ödünç kitap alma bölümü, E-kütüphane, anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik çalışma salonları, üniversiteye hazırlık salonu, bedava çay ve kahve ikram edilecek kafeteryası ile hizmet verecek.

Kurtalan Kaymakammı Musa Üçgül,, beraberinde mimar, mühendis ve kütüphane personelleri ile yeni kütüphane yapılacak binada incelemelerde bulundu.

Kaymakam Üçgül, İlçemiz hak ettiği yeni bir kütüphaneye en kısa zamanda kavuşacağı belirterek kütüphanenin İlçeye hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.