Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı İmamoğlu Veda Etti
banner229
Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu Kurtalanlılarla son kez veda yemeğinde buluştu, duygulu anlar yaşandı.
Kurtalan Kaymakamlığına atandıktan sonra Kurtalan'da hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren ve içişleri bakanlığı tarafından yılın kaymakamı seçilen Mustafa İmamoğlu ilçeye veda etti.
İlçede bulunan tüm kurum müdürleri, STK başkanları ve Hakim-Savcıların katıldığı veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Kendisi için hazırlanan slayt gösterisini izleyen İmamoğlu, duygularını ifade ederken, kendisi için bu gidişin sürpriz olduğunu ama Kurtalan'ın hayatında yeri artık çok özel olduğunu dile getirdi.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kaymakam İmamoğlu’na teşekkür plaketi vererek ilçeye verdiği katkılardan dolayı minnettarız dedi.
Hentbol takımının 2. lige çıkmasında büyük emeği olan İmamoğlu'na hentbol takımının forması hediye edildi. Yemekten sonra kapıda misafirleri tek tek uğurlayan Kaymakam İmamoğlu, tüm Kurtalan halkına kendisine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.