Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı İmamoğlu, Albayrak Ortaokulu İnşaatında İncelemelerde Bulundu
banner229
Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, okul idarecileri ve yüklenici firma sorumluları ile birlikte, ilçe merkezi Dicle Mahallesinde bulunan Albayrak İlkokulu bahçesinde yapımı devam eden yeni Ortaokul binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmalar ve inşaatın durumu hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam İmamoğlu, yeni okul binasının 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete gireceğini belirtti.
Kaymakam İmamoğlu, Okul İdarecileri ve Öğretmenlerle Biraraya Geldi
Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal POLAT ile birlikte, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle ilçede görev yapan bazı okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Kurtalan Kız İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde gerçekleşen program sonrasında Kaymakam İmamoğlu, tüm eğitimcilere emeklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerinin güzel bir tatil geçirmesi temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.