Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı Aydın,Kurum Müdürleri ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın başkanlığında Öğretmenevi konferans salonunda, kurum mmirleri ve muhtarların da katılımıyla toplantı yapıldı.

Kaymakam İhsan Emre Aydın başkanlığında yapılan toplantıya, Kurtalan Belediye Başkan Vekili Ahmet Minaz, İlçe Jandarma Komutanı A.Murat Karaçam, İlçe Emniyet Müdürü V. Ömer Şahintürk, İlçe Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Öğretmenevi Konferans Salonunda toplantı yapıldı. Toplantıda, devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Muhtarlar talep ve sorunları dile getirdi.

Kaymakam Aydın, tüm muhtarların vatandaşların sorunlarını yakından takip etmeleri gerektiğini, kamu kurumları ile iletişimlerinin her zaman kuvvetli olmalarının önemini ifade ederek muhtarlığın en önemli idare birimi olduğunu muhtarların kendi mahalle ve köydeki gelişmeleri herkesten daha iyi bildiklerini, bu açıdan kurumlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları gerektiğini söyledi.

Toplantıda kurum müdürleri de en son mevzuat değişiklikleri hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.