Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde
banner229
Siirt'te Kutlu Doğum Haftası kapsamında "Peygamber Efendimizi Anma ve Sema Gösterisi" düzenlendi.
Kurtalan Spor Salonu'nda Kurtalan Kaymakamlığınca gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kaymakam Mustafa İmamoğlu, etkinliğin Diyanet İşleri Başkanlığının "Hazreti Peygamber ve birlikte yaşama" şiarıyla başlattığı Kutlu Doğum Haftası kapsamında yapıldığını söyledi.
Semazenlerin yurtiçi ve yurtdışındaki yoğun programları nedeniyle programın geciktiğini anlatan İmamoğlu, etkinliğin mübarek 3 ayların ilk gününe denk gelmesinin ayrı anlam kazandığını ifade etti.Etkinlikte semazenlere Konya Tasavvuf Müziği Topluluğu eşlik etti. Katılımcılara gül ve gül suyunun dağıtıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duayla sona erdi. Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karatay ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.