Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde Öykü Yarışması Ödül Töreni Yapıldı
banner229
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği öykü yarışması sonuçlandı.
Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Faysel Polat ile beraber Ortaöğretim öğrencileri arasında yapılan öykü yarışması ödül törenine katıldı.
Fatıma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan yarışmada 22 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede; 1.liği Kurtalan Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Eroğlu-“Kalpleri hikâyede birleşen iki insan” 2.liği Fatıma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Şengül-“siyah beyaz” 3.lüğü Kurtalan Ekspres Anadolu Lisesi öğrencisi Hilal Bara-“hayati yalanlar, basit gerçekler” isimli eserleri ile dereceye girdiler.
Yapılan ödül töreninde öğrenciler tarafından bir şiir dinletisi sunuldu.
Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Faysel Polat tarafından dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.