Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde İki Bulvarda Bakım Onarım Çalışması Başladı
banner229
Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Nihat Özdemir Bulvarları’nın genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı.
Karayolları tarafından ihale edilen Tekel Mahallesi girişini Yenimahalle girişine bağlayan 3 bin 600 metre uzunluğundaki bulvarda asfaltlama çalışmalarının başlatıldı. Tekel Mahallesi Üç yol Mevkiden başlayıp, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, kent merkezi ve Nihat Özdemir Bulvarından devam edip Siirt Üç Yol mevkinde tekrar çevre yolu ile birleşen kısım, yıllardır Karayolları Bölge Müdürlüğünün tasarrufunda bulunduğu için belediyenin 3600 Metrelik bölümde bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiremiyordu.
Kalıcı bir çalışma olması için, bulvarda doğalgaz ve fiber hat çalışmaları yapılarak ileride yapılacak alt yapı çalışmalarının önüne geçilecek.
Yolun yapımını üstlenen yüklenici firma mühendisi Hasan Aslan, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’ın yaptığı girişimler sonucu yolun yatırım programına alındığını söyledi. Aslan, yolun yılsonuna kadar bitirilmesini planladıklarını belirterek şunları kaydetti: “Öncelikle yolun zeminin sağlamlaştırılması için çalışma başlattık. Asfaltın kalıcı olabilmesi ve bozulmaması için yağmur suyu kanallarını da döşüyoruz. 3 kattan oluşacak şekilde 39 santimetre asfalt dökeceğiz” dedi.
Kurtalan Belediye BaşkanıNevzat Karaatay da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaptıkları girişimler sonucu yolun ilçeye kazandırıldığını ifade etti. Kurtalan halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu belirten Karaatay, yol tamamlandığında Kurtalan’ın çehresini değiştireceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.