Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Sokak Sağlıklaştırma Projesi
banner229

Kurtalan Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) arasında Kurtalan Çarşısı'nın yeninden düzenlenmesi için hazırlanan Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin protokolü törenle imzalandı.

Kurtalan Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, Kurtalan Çarşısı'nın modernizasyonu ve yeni görünüme ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, törende yaptığı konuşmada, proje ile Kurtalan Çarşısı'nın modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Proje için ilçenin estetik bir görünüme kavuşacağını aktaran Karaatay, "Kurtalan’a böyle bir proje kazandırdığımız için mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Kurtalan’ı yeniden inşa ettik. Kurtalan Ekspresi ile ilgili çok yönlü bir projemiz daha var. Bununla alakalı çalışmalarımız sürüyor. Bu projemizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ da ajansın sorumluluk bölgesindeki illerin kalkınması için destek olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından hazırlanan protokol, Karaatay ve Altındağ tarafından imzalandı.

İmza törenine; Kaymakam İhsan Emre Aydın, AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Saadettin Sabaz, AK Parti Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, İl Kültür Turizm Müdürü Remzi Uslu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Abdülkadir Demirhan, Siirt Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu ile daire müdürleri ve esnaflar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.