Bu haber kez okundu.

 Kurtalan-Beşiri Yolunun Programa Alınamadığı Öğrenildi
banner229
Karayolları 9. Bölge Müdür Yardımcısı İhsan Güç, Beşiri karayolu için sıcak asfalt taleplerinin halen programa alınmadığını belirtti.
Karayollarından 'Beşiri yolu' itirafı
Karayolları, 6 yıldır Beşiri ve Kurtalan arası için istediği yol standardı için yetki alamıyor. 9. Bölge Müdür Yardımcısı İhsan Güç, Beşiri yolunun standartlara göre olmadığını, bu nedenle yıllardır Beton asfalt için başvuru yaptıklarını ve halen netice alamadıklarını belirtti.
Güç, Siirt-Beşiri karayolunda meydana gelen trafik kazalarında bugüne kadar birçok kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralandığına işaret etti. Güç, meydana gelen kazalarda sürücü hatalarından kaynaklandığını vurgulayarak, "Vatandaşlarımız da hız limitlerine uymuyor. Kurtalan-Beşiri yolunun bitümlü sıcak asfalt (BSK) olması için 5-6 seneden bu yana yatırım programına teklif ettiğimizi fakat BSK yapmak için bir yetki alamadık. Buradaki yolun çaresi BSK'ya dönüştürmektir. İnşallah bir gün o imkanı buluruz. Biz de memnun oluruz siz de memnun olursunuz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

vah siirtim vah d.bakır karayollarına kalsa bir kazma atılmaz, onun için bir an önce siirte d.bakırdan ayırıp, van karayolları bölge müdürlüğüne bağlanması, zaten d.bakırdan siirte geliyoruz, bitlisin ismi var, siirt bölgeye bağlı olmasına rağmen siirt isim işareti göremezsiniz, yetkililerin kulağı çınlasın.