Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesinden Üniversite Adaylarına Ücretsiz Ulaşım
banner229

Kurtalan Belediyesi,30 Haziran 2018 Cumartesi (Yarın) ve 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavları’na (YKS) girecek öğrenciler ve velilerinin Kurtalan ve Siirt arası toplu taşıma ulaşım ücretleri Kurtalan belediyesi tarafından karşılanacak.

 Kurtalan Belediyesi, 30 Haziran (yarın)-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Üniversite adayları sınava giderken Kurtalan ve Siirt arası toplu taşıma ulaşım ücretlerinden bedava yararlanacak.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, YKS’ye girecek adayların Siirt merkeze ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla planlama yaptıklarını, buna göre, 30 Haziran ve 1 Temmuz günlerinde sınavın başlangıç saatine kadar giriş belgelerini gösteren her öğrencinin belediyenin tahsis edeceği toplu taşıma araçlarından ücretsiz ulaşım hizmeti alabileceğini ve bu uygulamadan öğrenciye refakat edeceklerinde yararlanacağını söyledi.

Başkan Karaatay, “Gençlerin en iyi sonuçları almaları ve başarılı olmalı en büyük temennimiz. Kurtalan Belediyesi olarak böylesi önemli bir günde üniversite adaylarımızın yanında oluyoruz. Sınava girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.