Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi Yaptığı Çalışmalarla Göz Dolduruyor
banner229
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, seçildiği günden beri yapmış olduğu çalışmalarla Kurtalan halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, öncelikle araç parkını güçlendirerek, ilçenin ihtiyaçları olan İtfaiye aracı, Vidanjör ve kamyon ihtiyaçlarını hemen satın alarak araç parkını güçlendirmiş oldu.
Karaatay, daha önce ihaleye çıkan Recep Tayyip Erdoğan bulvarının sözleşmesinin yapıldığını, yakın zamanda yer tesliminin yapılarak ilçeye çok modern bir caddeye kavuşturacaklarını söyledi.
  Karaatay, Recep Tayyip Erdoğan bulvarının 150 gün içerisinde tamamlanacağını caddenin çok modern olacağını söyledi.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, kendi çaplarında yapmış oldukları yardımlarla Türkiye'nin önde gelen belediyeleri geride bıraktıklarını, her zaman fakir- fukaranın yanlarında olduklarını, son bir yıl içerisinde 8 akülü aracın yanı sıra maddi durumu iyi olmayan ailelere de nakdi yardımların yapıldığını belirten Karaatay, araştırma yapılırsa Belediyeler arasında Türkiye'de yapılan yardımlar arasında birinci çıkacaklarını ve Belediye olarak güçleri yettiğince  yasal çerçeveler içerisinde yardımların devam edeceğini belirtti.
 Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, havaların ısınmasıyla birlikte ilçede su sıkıntısı yaşamamaları için vatandaşları uyarmaya başladıklarını, özellikle suyu boşa harcamama konusunda belediye hoparlöründen vatandaşları daha duyarlı olmaya çağırdıklarını ifade eden Karaatay, su sıkıntısı yaşamamak için vatandaşların bahçelerinde ekim yapmamalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.