Bu haber kez okundu.

Kurtalan Belediyesi Engellilere Akülü Araç Dağıtmaya Devam Ediyor
banner229

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay engelli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kurtalan Belediye Başkanlığı Tarafından 2014 yılından beri Engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen ‘’ Engelsiz Yaşam’’ Kampanyası kapsamında, her ay belediyenin bütçesine göre birer, ikişer veya üçer adet Akülü Tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Kurtalan Belediyesi yürütülen ‘’Engelsiz Yaşam’’kampanyası çerçevesinde, Belediye bahçesinde düzenlenen törende Abdurahman Özdemir ve Remzi Diken'e akülü tekerlikli sandalye yardımında bulunuldu.

Tören esnasında açıklama yapan Kurtalan Belediye başkanı Nevzat Karaatay,  Hükümetimizin ve toplumumuzun engellilere göstermiş olduğui ilgisine baktığımızda şartların gözle görecek kadar değiştiğini ve engelli arkadaşlarımıza olan duyarlılığın ortaya çıktığını görmekteyiz. 
Engellilerimiz,  görmemiz gereken yok sayılamayacak bir gerçeğimizdir. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sonuç olarak engelli arkadaşlarımız bizim insanımız, dolayısı ile Kurtalan Belediyesi ve şahsım adına engelli arkadaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Onların sıkıntılarını kendi sıkıntılarımız olarak sayıyor ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapamaya devam ediyoruz. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına kaldırımlarda tekerlekli sandalye kullanan engelli arkadaşlarımız için geçişler yaptıklarını ifade eden Başkan Karaatay,2014 yılından beri Engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen geleneksel hale getirilen her ay engelli vatandaşlarımıza Kurtalan Belediyesi olarak akülü sandalye hediye etmeye devam edeceklerini, Engelli vatandaşlarımızın her türlü sorunu bizim sorunumuzdur. Ve her zaman yanlarında olmaya çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Karaatay, doğuştan bedensel engelli Abdurahman Özdemir ve Remzi Diken'e akülü tekerlikli sandalyelerini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.