Bu haber kez okundu.

KURTALAN BELEDİYESİ 1 YIL İÇİNDE 16 AKÜLÜ ARAÇ DAĞITTI
banner229
Kurtalan Belediyesi'nce düzenlenen "Engelsiz Yaşam" kampanyası kapsamında, 1 yıl içinde 16 engelliye akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.
Kurtalan Belediyesi bahçesinde düzenlenen törende, doğuştan engelli 20 yaşındaki Gökhan Demir'e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Törende konuşan Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, 1 yıl önce başlattıkları "Engelsiz Yaşam" kampanyasıyla 16 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hibesinde bulunduklarını söyledi.
Engellilerin sosyal yaşama kazandırılması amacıyla başlatılan kampanyanın amacına uygun yürütüldüğünü kaydeden Karaatay, şöyle konuştu: "Amacımız, engellilerin evlerinde, dört duvar arasında kalmaması ve hayata sımsıkı sarılmalarıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtaçlara yardıma koşmayı kendimize ilke edindik. Öncelikle ilçemizden olmak üzere ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza da elimizi uzatmayı sürdüreceğiz.
AK Parti Belediyelerinin insan odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak halkımızın her türlü ihtiyacında yanlarında olacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.