Bu haber kez okundu.

KURTALAN ATATÜRK İLKOKULUNUN KONFERANS SALONU AÇILIŞI
banner229
Kurtalan Atatürk İlkokulunun konferans salonu törenle açıldı. Törene, Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emrullah Aslan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Çiçek, Kurtalan Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sedat Ertuş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Kılıç, konferans salonunun yapımında maddi destekte bulunan hayırsever iş adamlarına teşekkür etti. Okulun müzik öğretmenleri tarafından sunulan müzik dinletisi büyük beğeni topladı.
Daha sonra konferans salonunun yapımında emeği geçen Tekbir Lojistik, Uluşık Dekorasyon ve Türkan Elektrik firmalarının yetkilileri ile Okul Aile Birliği yöneticilerine Ateş tarafından birer plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.