Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan 'Kampüse Hoş Geldin' Projesi
banner229

Siirt Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere  AK Parti Siirt Gençlik Kolları, açtıkları stant ile yardımcı oluyor.

UniAK, Türkiye’nin her üniversitesinde ve meslek yüksek okullarında açtığı stantlarla üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere şehir ve üniversite hakkında bilgi veriyor.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkan vekili Veysi Gökhan ve yönetim kurulu üyeleri, ÜniAK üyeleri tarafından açılan “ Kampüse Hoş geldin” stantlarını ziyaret etti.

Siirt'te eğitimlerini almak için gelen öğrencilerin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını kaydeden AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkan vekili Veysi Gökhan, “ Kampüse Hoş geldin projemiz ile öğrencilerimizin kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz.

UniAK üyelerimiz ile birlikte kayıt yaptırmak için gelen öğrencilere, şehrimizi tanıtıyoruz, üniversite kampüsümüzü, kampüsteki birimlerimizi anlatıyoruz. Ayrıca AK Parti ve UniAK olarak yıl boyunca yapacağımız etkinlikler, programlar ve organizasyonlar hakkında da bilgiler veriyoruz” ifadelerinde bulundu

KAMPÜSE HOŞ GELDİN ‘BİZ DE SENİ BEKLİYORDUK’

AK Parti Gençlik Kolları tarafından geçen yıl startı verilen proje, üniversiteye yeni gelen öğrencilere rehberlik yapıyor. Gençlik Kolları, yaşadıkları şehirden farklı yerleri kazanan gençleri otogar, tren garı, havalimanları ve kampüsün girişlerinde karşılayıp onlara yol gösteriyor.

KAMPÜS HAYATINA ADAPTASYONDA DESTEK SAĞLANACAK

Ülkemizde 2017 yılında yaklaşık 350 bin öğrenci üniversitelere yerleşti. Bunların çoğunluğu ise üniversite hayatını farklı şehirlerde geçirecek.

'Kampüse Hoş Geldin' projesi ile kariyerden gezi programına, münazaradan kültürel faaliyetlere birçok etkinlik düzenlenmesi dışında üniversiteye yeni yerleşen öğrencilerin kampüs hayatına adaptasyon sağlamasına da yardımcı olunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.