Bu haber kez okundu.

Uyuşturucu İle Mücadele Edenler Plaketle Ödüllendirildi
banner229

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Haftası münasebetiyle uyuşturucu ile mücadeleyi destekleyen kişilere Siirt Vali Yardımcısı Yunus Koç tarafından plaket verildi.

Siirt Vali Yardımcısı Yunus Koç'un makamında gerçekleşen törende uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını destekleyen, gayret ve yararlılık gösteren kişiler Vali Yardımcısı Yunus Koç tarafından plaketle ödüllendirildi.

26 Haziran Dünya Uyuşturucu ile mücadele etme günü dolayısı ile İlimizde 2016 yılında DİKA ile Siirt KHB işbirliğinde yapılan proje için Siirt Devlet Hastanesinde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı A.Aziz İnan ve Siirt Üniversitesi Yeşilay Topluluğu Başkanı Muhammed Yunus Sevinç'in Bağımlılıkla mücadelede yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Siirt Vali Yardımcısı Yunis Koç tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Siirt Vali Yardımcısı Yunus Koç, “Uyuşturucuya bulaşmış tedavi olmak isteyenlere biz hazırız emrinizdeyiz diyerek, “1 yıl boyunca uyuşturucuyla mücadelede bulunduğu hizmet bölümünde teşekkürü hak eden, gıpta edilen arkadaşlarımıza ödüllerini verdik.

 Bu şehirde uyuşturucuda başarıya ulaşmış arkadaşlarımızın başarısından razı olduğumuzu belli etmek, onları teşvik etmek ve bu başarıda istikrarı yakalamak niyeti ile bir araya geldik.

Uyuşturucu ile mücadelenin 3 aşaması var; önleme, tedavi ve rehabilitasyon. Önleme ile ilgili Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu ile toplantılar yapılıyor. Alınan tedbirlerde ilk olarak bunun üretimi ve kaçakçılığını yapanları yakalamak. İkinci olarak sokakta halk ile buluşmasına vesile olan sokak satıcılarını yakalamak. Bununla ilgili jandarma ve emniyetimizde fevkalade başarılar var. 

Hedefimiz, amacımız bu. Uyuşturucuya bulaşmış tedavi olmak isteyen herkese sesleniyorum biz hazırız emrinizdeyiz, imkanımız var. Kınamıyoruz bu imtihandan sizi kurtarmaya hazırız’’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.