Bu haber kez okundu.

KÜLLİYE TİLLO BELEDİYESİNE DEVREDİLDİ
banner229
Tillo da bulunan İbrahim Hakkı Kültür ve Konaklama evi ilçe belediyesine devredildi.
Ecdatlarının dünyada iz bıraktıklarını ve bundan dolayı birçok kişinin gelip ilçeyi ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı İdham Aydın yapacakları çalışmalarla burayı gelen konuklara mükemmel bir şekilde hizmet verecek bir hale getireceklerini söyledi.
Külliyenin daha önceki yıllarda çeşitli adlar altında hizmet verdiğini ancak son zamanlarda çok kötü bir duruma geldiğini belirten Aydın “Burası çok kötü durumdaydı. Sayın Valim sağ olsunlar burayı bize devrettiler.
Buranın yatak kapasitesi 32 idi. Bu yetersizdi. Biraz projesini değiştirdik.60 yataklı konferans salonu yukarıda 250 metrekare cam balkonu olacak. Ayrıca burada bir sauna bir hamam ve bir yüzme havuzu yapacağız. Ayrıca bahçesinde de düzenlemeler yapacağız.” Dedi.
Düzenleme çalışmalarına başlandığını belirten Aydın bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ve gelen konuklara rahat dinlenebilecekleri bir mekân oluşturacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeTilloKulliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.