Bu haber kez okundu.

Koyun Taşıyan Kamyon Devrildi: 250 Koyun Telef Oldu
banner229

Siirt'in Eruh İlçesi'ne giden ve içerisinde 350 koyunun bulunduğu kamyonun devrilmesi sonucu 250 koyun telef oldu.

Bitlis'in Güroymak İlçesi'ndeki yayladan gelerek Eruh İlçe merkezine gitmekte olan Abdulkadir Eren'in kullandığı ve içerisinde 350 koyunun bulunduğu, 56 AY 466 plakalı kamyon, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı, akşam saatlerinde devridi.

Devrilen kamyonda bulunan 350 koyundan 250'si telef olurken, ancak 100'ünün sağ olarak kurtarıldığı öğrenildi.

Bitlis'in Gürormak İlçesi'nden getirdikleri koyunları Eruh'a götürdüklerini belirten hayvan sahiplerinden Abdurrahman Özbey, "Kamyon Bitlis'in Güroymak bölgesinden geliyordu. Eruh merkeze gelecekti ve burada köylere gidecekti. Kamyonda 350 koyun vardı. Kamyonun devrilmesi sonucu ancak 100 koyunu sağ olarak çıkarabildik" dedi. Kamyonun devrildiği bölgeye 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri sevk edilirken, yaralanan sürücü Abdulkadir Eren, sağlık ekiplerinin burada yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Siirt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.