Bu haber kez okundu.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz'den 19 Mayıs Mesajı
banner229

Siirt İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Şengöz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Ali Şengöz yayınladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı mesajında “Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basmasıyla yakılan kurtuluş meşalesi bir ülkenin makûs talihini değiştirmiştir.

Aziz milletimiz, kadını erkeği, genci, yaşlısı, çocuğuyla topyekûn tarihin akışını değiştiren, dünyaya örnek teşkil eden bir mücadele vermiştir” dedi.

Başkan Şengöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizi bilimde, kültürde ve sporda başarı ile temsil ederek göğsümüzü kabartan gençlerimiz, bu yolda azim ve kararlılıkla yürümektedir.

Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Biz de bu bayramları ülkemizin ve kentimizin ilerlemesi, gelişmesi için bir basamak olarak görmek zorundayız. Ülkemizin ‘Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarılması’ hedefine uygun olarak hareket etmeliyiz.

Ülkemizin 2023 ve 2071 vizyonu olan gençlerimizin bu vatanın kıymetini bilerek yetişmesi, ülkelerini dünyaya öncü ve örnek hale getirme azminde ve kararında olması en büyük arzumuzdur.

Gençler ülkemizin dinamizmidir, hareket noktasıdır. Gençlerimiz bu ülkenin gidişatını belirleyeceklerdir. Bu nedenle onların iyi yetişmesi bizim en büyük hedefimizdir ve biz de bu uğurda canla başla çalışıyoruz.

Bu duygu ve temennilerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi en samimi duygularla selamlıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.