Bu haber kez okundu.

Köydes Toplantısı, Vali Atik Başkanlığında Yapıldı
banner229

Köydes İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Ali Fuat Atik’in Başkanlığında Yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Atik’in yanı sıra, Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan, Ceyhun Dilşad Taşkın, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, ilgili kurum amirleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, ilimiz için tahsis edilen KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu alanlarında ihtiyaçların tespiti ve değerlendirilmesi yapıldı.

Vali Atik, toplantıda ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Vali Atik, kurumlar arası koordinasyonunun önemine değindi.

Toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması karar altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.