Bu haber kez okundu.

Köy Okulu Öğrencilerinin ilk AVM ve Sinema Heyecanı
banner229
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Günbuldu İlk-Ortaokulu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu etkinliğe katılan Kaymakam Ufuk Akıl, öğrencilerin başarılı bir şekilde sunduğu programı büyük bir beğeniyle izlemişti.
 Günbuldu Köyü İlk-Ortaokulunun bu başarılı programından ötürü, kaymakam öğrencilere bir jest yaparak öğrencileri ilk defa AVM ve Sinema ile buluşturdu. Siirt’te özel bir Alışveriş Merkezine gönderilen öğrenciler ilk defa kendileri alışveriş yapıp fiş aldılar, yürüyen merdiven ve sinema ile tanıştılar.
 Alışveriş Merkezinde eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler daha sonra o günü kaleme alarak duygu ve düşüncelerini bir mektup yazarak Kaymakam Ufuk Akıl ile paylaştılar. Kaymakama yazdığı mektupta duygu ve düşüncelerini aktaran bir öğrenci; “İlk defa bir kaymakam köye gelip bizi izledi, kaymakam sadece ilçedeki programlara katılır diye düşünüyordum. Buraya gelebileceğini hiç düşünmemiştim ama davet ettik geldi. Çok mutlu olduk programımıza heyecan kattı.” Şeklide yazdı.
Daha sonra öğrenciler, öğretmenleri ile beraber kaymakamı makamında ziyaret ederek bu jestinden dolayı kendisine teşekkür edip bir de hediye verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.