Bu haber kez okundu.

KOSGEB ve TÜGVA İşbirliği ile Siirt’te Girişimcilik Eğitimi Başladı
banner229

 KOSGEB Siirt Müdürlüğü ve TÜGVA Siirt il temsilciliği işbirliği ile Siirt merkezde 30 kişiye yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.
   Girişimci adaylarıyla bira araya gelen KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ, girişimcilere KOSGEB destekleri hakkında bilgi verdi.
  KOSGEB Siirt Müdür Ömer ERKILIÇ yaptığı açıklamada Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’ nun 1 Kasım seçimlerinden önce kendi işini kurmak isteyen gençlere vaat ettiği desteğin resmen başlamasıyla Siirt’imizde aşırı bir talep oluştuğunu, bu talebin bir kısmını TÜGVA işbirliği ile aşmaya çalıştığını söyledi. ERKILIÇ, bu eğitimi alıp yeni işletme kuranların      KOSGEB ’ten 50 BİN TL (geri ödemesiz) HİBE ve 100,000 (Yüz bin) TL (geri ödemeli) sabit yatırım desteğinden faydalanabileceği belirtti.
  ERKILIÇ, toplantının kapanış konuşmasında Girişimcisi olmayan bir ülkenin kalkınma şansı olmadığını, Türkiye'de gelişmenin güçlü olmanın yeni adımlarının atıldığını görüyoruz güçlü müreffeh bir ülke yaratmanın en temel şartlarından birinin özellikle kadın ve genç girişimcilik olmasının gerekliliğine inanıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.