Bu haber kez okundu.

KOSGEB’ ten 30 Bin TL’ye Kadar Fuar Desteği
banner229
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Siirt Müdürlüğü yetkilileri firmaları ziyaret ederek fuarlara katılmaları için bilgilendirme yaptı.                
      KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ bilgilendirmelerde yaptığı açıklamalarda, işletmelerin katılacağı fuarlarda, Fuar Organizatör Kuruluşundan temin edilen; boş alan (yer) için kira, stand konstrüksiyonu ve dekorasyonu, fuar katılımcı kataloğu, fuar alanının genel düzenlemesi ile ilgili hostes, genel tanıtım, genel güvenlik, genel temizlik ile gerekli olabilecek diğer hizmet giderlerini için yaptıkları harcamaların % 60 oranında desteklediklerini, Program süresince işletme başına 30.000 (Otuz bin) TL’ye kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerini söyledi.
    ERKILIÇ, 07.10.2015 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı ve 05.11.2015 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleşecek olan Ortadoğu Gıda Fuarına katılmaları için işletmelere bilgi vererek, firmalarımız ulusal ve uluslararası pazarlarda söz sahibi olmak istiyorlarsa fuarlara katılmaları gerektiğini belirti.
 Firma yöneticileri bilgilendirmeden dolayı KOSGEB yetkililerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKOSGEPFuar Desteği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.