Bu haber kez okundu.

KOSGEB KOBİ PROJE TANITIM TOPLANTISI SİİRT TSO'DA TANITILACAK
banner229
Çağrı esaslı olarak tekrar açılan KOBİ Proje destek programı ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan vekili Nedim KUZU ve KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantıda açıklamada bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim KUZU, işletmelerimizin sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi, daha uzun ömürlü olabilmesi ve ekonomideki etkinliklerinin attırılması için yönetim becerilerinin ve kurumsal yetkinliklerinin geliştirilmesinin önemli olduğun, günümüz ekonomisinde işletmelerin mal ve hizmetlerin dünya pazarlarına ve yerel pazarlara markalanarak sunulmasının bir zorunluluk haline geldiğini belirti.
KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ise yaptığı açıklamalarda işletmelerin destek kapsamında Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi ve KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş konu başlıklarında yapacakları projelere 150 bin liraya kadar destek verileceğini belirtip, bu destekten yararlanmak isteyen işletmelerimizin 30 Kasım 2015 (saat 23.59) tarihine kadar proje başvurusunda bulunabileceklerin belirtti.
Başkan vekili KUZU , KOBİ Proje Destek Programı kapsamında verilecek desteğin içeriği hakkında tanıtım toplantısının 11 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 14.00’da Siirt Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacağını sözlerine ekleyip, tüm işletmeleri toplantıya katılmalarını istedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtKosgebProjeSiirt Tso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.