Bu haber kez okundu.

KOSGEB Girişimcilik Eğitimini Başarıyla Bitiren Genç Girişimciler, Sertifikalarını Aldı
banner229

 Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen KOSGEB'in Girişimcilik Kursu'nda 70 saatlik iş planı hazırlama kursu gören 30 girişimci adayına sertifikaları dağıtılmaya devam ediliyor..

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Ticaret ve sanayi Odası'nın, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde girişimcilik eğitimi düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde yer alan KOSGEB temsilciliğinde odamız personeli tarafından hiçbir ücret alınmadan girişimci adaylarına ve KOBİ'lere danışmanlık yapılıyor. Kurslarda adaylara iş yaşamında gerekli olan her türlü bilgi veriliyor. İş planı hazırlamanın incelikleri öğretiliyor. Bugüne kadar bir çok girişimci bu sayede kendi işini kurarak, hem kendi kazanç kapısını açtı hem de Siirt’in ekonomisine ve istihdamına katkı sağladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak girişimcilik eğitimlerini çok önemsiyor ve destekliyoruz. İlimiz ve ilçelerinde yetişen gençlerimizin büyük şehirlere iş için göç etmelerini istemiyor, KOSGEB'ten alacağı destekle kendi işlerini kurmalarını ve yanlarında çalıştıracakları elemanlarla istihdama katkı sağlamalarını istiyoruz.

Değerli gençler sizlerin de bir an önce iş planınızı ve projelerinizi hazırlayıp aramıza katılmanızı bekliyoruz. En kısa zamanda yeni bir kurs açmayı planlıyoruz." 
KOSGEB, girişimcilik eğitimini tamamlayıp belgesini alanlara, işyeri açmaları halinde 30 bin TL'ye kadar hibe, 70 bin TL'ye kadar da "0" faizli, 2 yıl ödemesiz, 2 yılda geri ödemeli uygun destek sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtStsoKosgebNedim Kuzu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.