Bu haber kez okundu.

KOSGEB DESTEĞİ İLE SİİRT'TE SON 9 AYDA 43 YENİ İŞYERİ AÇILDI
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz:’Siirt'te son 9 ayda KOSGEB desteği ile 43 yeni işyerinin açıldığını’ söyledi.
Vali Mustafa Tutulmaz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Siirt İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kurum müdürü Ömer Erkılıç’tan yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Vali Tutulmaz, İlimizdeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarının arttırması bakımından KOSGEB desteklerini çok önemsediklerini belirtti.
Vali Tutulmaz, Siirt'te son 9 ayda KOSGEB desteği ile 43 yeni işyerinin açıldığını ifade ederek, KOSGEB’in ilimizde işletmelere girişimcilik kültürlerini yaygınlaştırmaya ve ekonomik desteğe yönelik nitelikli hizmetler sunduğunu belirtti.
İl genelinde yaptıkları çalışmalarda kendilerine her zaman destek veren Vali Tutulmaz’a teşekkür eden KOSGEB Siirt Müdürü Ömer Erkılıç KOSGEB’in Siirt’te yaptığı faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Erkılıç,’Eylül 2015 itibariyle veri tabanlarına kayıtlı işletme sayısının 1189’a ulaştığını, 2010-2015 yılları arasında KOSGEB tarafından 155 işletmeye 10.065.531 TL kredi desteği verildiğini, 2010-2015 yılları arasında 37 işletmeye genel destek verdiklerini, son üç yılda, Siirt’te 124 işletme, kurumuzdan aldığı destekle iş yerlerini kurduklarını’ ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.