Bu haber kez okundu.

Koruculardan Eruh Gazi ve Şehit Aileleri Derneğine ziyaret
banner229
Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri, Eruh Gazi ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Şehitoğlu ile üyeleriyle birlikte Bayraktepe korucu başı Ahmet Şehitoğlu, Eruh Gazi ve Şehit aileleri derneğine ziyarette bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eruh Gazi ve Şehit aileleri derneği başkanı İdris Yıldız, kendilerini ziyaret eden korucu ve şehit ailelerine teşekkür etti.
Ziyarette açıklamada bulunan Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şehitoğlu, şunları kaydetti; “Gazilerimiz bu vatan için kanlarını, şehitlerimiz ise canlarını verdi.
Şehitlerimiz eşleri ve çocuklarını bizlere emanet bıraktı. Bizler ise bu emanetlere güzel bir şekilde sahip çıkmalıyız. Bu topraklar bizlere hep acı verdi, 1984 yılından beri de Güneydoğu’da PKK’ya şehit veriyoruz. PKK kalleş bir örgüttür.
Çünkü kadın, çoluk çocuk demeden askerimizi, polisimizi ve korucumuzu şehit ediyor.
Bizim gönlümüz ve yüreğimiz yandı. Bizler bu vatan için terörle mücadele eden ve bu mücadelede şehit düşen kahraman vatan evlatlarımıza vefa ile ailelerine ne kadar yardım etsek azdır. Bize düşen görev bu vatan topraklarında tüm terör belalarına karşı hep birlikte mücadele etmek ve terörü aramızdan atmaktır.
Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan uzun ömür diliyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.