Bu haber kez okundu.

Korucu ve Şehit Ailelerinden Kan Bağışı
banner229
Siirt’te bir araya gelen bir grup Köy Korucusu ve Şehit aileleri kan bağışında bulundu.
Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri, bir araya gelerek Kızılay kan bağış merkezine giderek kan bağışında bulundular.
Kan bağışında gazetecilere açıklamada bulunan dernek başkanı İsmail Şehitoğlu, özellikle vatan için terörle mücadele eden ve bu mücadelede yaralanan güvenlik güçleri kan ihtiyacını karşılamak için bu tür faaliyetlerin yapılması gerektiğini vurguladı.
Şehitoğlu şunları kaydetti; “Öncelikle ben kan bağışında bulunan yönetim kurulu ve üyelerimiz ile çalışanların kan vermesine yardımcı olan Siirt Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu'na ve tüm çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum.
Biz toplum yararına olan her türlü çalışmaya destek veriyoruz. Ve kan bağışı hem kendi sağlığımız için hem de kan ihtiyacı olan hastalar için büyük önem arz etmektedir. Özellikle kış aylarında ve kötü hava koşullarından dolayı kan bağışlarına her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. Örneğin bir hastanız olduğunda hemen kan bulma imkanınız olmayabiliyor. İşte bu yüzden kan bağışları çok önemli. Ve özellikle vatanı için mücadele eden ve bu mücadelede yaralanan güvenlik güçlerimiz içinde kana ihtiyaç duyulmaktadır.
Kanın tek kaynağı biz insanlarız. Yani biz insanlar gerekli sağlık şartlarını taşıyorsak eğer kan bağışında bulunup bu tür bağış kampanyalara destek vermeliyiz. Bu tür davranışların örnek olmasını ümit ediyor ve tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım”dedi. 
Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, Bu davranışların kendilerini onure ettiğini belirterek kan bağışında bulunan köy korucularına ve şehit ailelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.